Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Στα χέρια της Αστυνομίας ο καταζητούμενος για τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χειμάρα


Παραδόθηκε, χθες στις αστυνομικές αρχές του Αυλώνα ο Ιλίρ Μούκα, καταζητούμενος για τη δολοφονία, την περασμένη Πέμπτη, του Έλληνα ομογενή, κατοίκου Χειμάρρας, Αριστοτέλη Γκούμα.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΤΑ, επικαλούμενο επίσημες αστυνομικές πηγές, ο Ιλίρ Μούκα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι παραδόθηκε προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που τού αποδίδονται σε σχέση με τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα, την περασμένη Πέμπτη. Ο Ιλίρ Μούκα φέρεται ως ο οδηγός του αυτοκινήτου, που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αριστοτέλη Γκούμα.
Εν τω μεταξύ σε φορτισμένη ατμόσφαιρα έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι, στη Χειμάρρα, η κηδεία του 37χρονου ομογενούς Αριστοτέλη Γκούμα, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες από ομάδα τριών Αλβανών.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν την Πέμπτη, πριν το μεσημέρι, όταν τρεις Αλβανοί από την Αυλώνα ζήτησαν από τον 37χρονο να μη μιλάει ελληνικά στο μαγαζί του, που βρίσκεται στη Χειμάρρα. Μετά τη λογομαχία ακολούθησε ξυλοδαρμός. Ο ομογενής αναγκάστηκε να κρυφτεί. Διαβάστε τη συνέχεια

Με πληροφορίες από :POLITICSNEW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου