Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Μεγάλος και φέτος ο ανταγωνισμός των υποψηφίων

Έντονος θα είναι και φέτος ο ανταγωνισμός των υποψηφίων για μια θέση στις περιζήτητες και υψηλόβαθμες σχολές, παρότι από το πρώτο δείγμα των βαθμολογικών στοιχείων φαίνεται κάμψη στις βάσεις τους. 
Ετσι, στις σχολές και τα τμήματα Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής του 3ου Επιστημονικού Πεδίου, των Πολιτικών Μηχανικών, των Μηχανικών Η/Υ, των Μηχανολόγων Μηχανικών του 4ου Επιστημονικού Πεδίου, της Νομικής και των Παιδαγωγικών (ιδιαίτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης) μαζί με τις Στρατιωτικές (Ιατρικές, Οδοντιατρικές, Φαρμακευτικές, Ναυτικών Δοκίμων, Ευελπίδων, Ικάρων, Ψυχολόγων, Οικονομικό, Στρατολογικό) και στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας θα είναι και φέτος πολύ υψηλές οι βάσεις εισαγωγής, καθώς είτε παραμένουν σταθερές οι θέσεις εισακτέων είτε έχουν μείωση (π.χ. η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και κάποια Παιδαγωγικά Τμήματα). 
Μάχη θα δοθεί για τις 2.000 θέσεις εισακτέων στα προαναφερόμενα τμήματα που εδρεύουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες αναμένεται να πολιορκηθούν από περίπου 9.000 υψηλόβαθμους υποψηφίους. 
Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου